Pihiszuszi

Horvátországba a családdal!

Kutyás strandok Horvátországban

2017. március 20. 21:01 - Pihiszuszi

Ha nyaralni indulunk, sokszor komoly fejtörést okoz: kire bízzuk kedvencünket, ki vállalja be a kutyát arra a hétre, amíg nem vagyunk itthon. Nagyiék öreg kutyája nem tűri meg maga mellett a miénket, apusék irtóznak a kutyaszőrtől, Ilma néni pedig merő kedveskedésből csokival etette a múltkor Buksit. Az a jó hírünk van viszont, hogy Horvátországban egyre több az olyan szállás – a kempingeken kívül apartmanok és szállodák is – ahol nem megtűrt, hanem örömmel látott vendégnek számítanak a négylábúak.

Persze nem elég megfelelő szállást találni, meg kell keresnünk azokat a tengerparti szakaszokat is, ahol nem fognak minket kiutálni kutyáinkkal. Összeszedtük hát nektek az összes – pillanatnyilag ismert - kutyás strandot Horvátországban. Persze a kép folyamatosan változik, így ha tudtok olyan fürdési lehetőségről, mely az alábbiakban nem szerepel, köszönettel vesszük, ha megkülditek nekünk!
Általánosan elmondható, hogy az Isztrián és a Kvarner-öbölben szervezettebbek a négylábúak fürdési lehetőségei, míg Dalmáciában sok olyan kis eldugott, kevésbé ismert öböl található, ahol nyugodtan megfürdethetjük kutyusunkat.
Induljunk hát útra nyugodtan kutyával az Adriára, mindenki nagyon fogja élvezni a nyaralást!

További részletek az oldalunkon: http://www.pihiszuszi.hu/kutyas-strandok/kutyas-strandok-horvatorszagban

Kutyás szállásaink: http://www.pihiszuszi.hu/horvatorszag_kutyabarat_szallas

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszagbaacsaladdal.blog.hu/api/trackback/id/tr3012356601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása