Pihiszuszi

Horvátországba a családdal!

Idén Horvátországban nyaralunk! De mi alapján válasszunk szállást? 2. rész.

2018. január 26. 10:28 - Pihiszuszi

Szempontok: szálloda | közvetlen tengerpart | társasággal utazunk | visszük a nagyszülőket is

Nem szeretnénk főzőcskézni, szállodába mennénk

Horvátország egyik leggyermekbarátabb szállodája - főleg kisebb gyermekekkel ideális - Rab szigetén található egy nagy, védett öbölben. Itt homokos a part és igazán lassan mélyülő. Mivel gyermekesek körében kifejezetten népszerű, ezért garantált, hogy a rengeteg gyermekprogramon nemzetközi barátságok alakuljanak ki :)

A primosteni Hotel Zorában  a szállodai étkezési is nagyon finom! A kívül-belül felújított szálloda egy fenyőerdő borította félszigeten, közvetlenül a tengerparton fekszik. Közös helyiségeiből pompás kilátás nyílik az óvárosra. Primostent talán nem kell bemutatni, az egyik leghangulatosabb horvát kisváros: szűk utcákkal, hangulatos promenáddal, éttermekkel, fagyizókkal.

zora.jpg

Kicsit nagyobb gyerekekkel szuper élmény lehet a sibeniki Solaris/Amardia szállodalánc. Öt különböző tematikus strand tartozik hozzá víziparkkal. Nyüzsgő, aktív kikapcsolódást garantál egész nyáron.

Oké, oké, de azért nincs a nyaralásra ekkora keretünk!
Akkor is van megoldás, úgy hogy ne kelljen lemondani a szállodai elhelyezésről. Irány PorecA 2 csillagos, de ár-érték arányban remek, és szuper ellátású szállodában 2+2-es családi szobák is vannak. Figyelem, ezt tényleg időben kell foglalni, mert hamar elfogynak a helyek!

delfin.jpg

TIPP: A szállodák sokféle szobatípusa között könnyen el lehet veszni. Kérjük utazási tanácsadónk segítségét, hogy melyik szobatípust érdemes foglalnunk! Annál is inkább, mert mi például személyesen is ismerjük ezeket a helyeket! 

Kattints >>> ELŐFOGLALÁSI AKCIÓK! 

Társasággal, nagyszülőkkel utazunk, nagyobb apartmant keresünk vagy két-három kisebbet, de egy házban!

Gyakran előfordul, hogy mire kitaláljuk, hányan is mennénk és mikor, majd elkezdünk keresgélni, már nem találunk több szabad apartmant egy helyen. A Pihiszuszinál van két hatalmas apartman, ami megoldhatja az ilyen problémát: 8+2 fős apartmanunk Malinskán, egy ugyanekkora pedig Trogirban várja a vendégeket. Hatfős lehetőség is rendelkezésre áll, de több olyan kisebb apartman is foglalható - az időben és előre tervezőknek -, amelyek egy házban vannak: Malinskán, Medulinban vagy Trogirban.

vice.jpg

 

Közvetlen tengerparti házat képzeltünk el

Egyik kedvencünk a Krk szigeten közvetlenül a vízparton álló apartmanház. Nem kell sorolni, milyen előnyei vannak az ilyen nyaralásnak :) A Rab szigeten, Kamporon található tengerparti háznak pedig még saját kertje is van. 

Pag szigetén, Novalja közelében van kisebb, kevésbé ismert falucska, Stara Novalja. Egy utcából áll csak, és szinte mindegyik ház a parton áll. Nagyon szeretjük!

staranovalja.jpg

TIPP:Ha Pag szigetére vetődünk, a névadó városban ne hagyjuk ki a sómúzemot, ha pedig szeretnénk belekóstolni a horvát „Toszkánába", látogassunk el a Hotel Boskinachoz, ahol egy pohár bor társaságában gyönyörködhetünk a csodás tájban és a naplementében.

Elvinném/elküldeném a szüleimet, még nem voltak a tengerparton

Ebben az esetben jó választás lehet Opatija, ahol gyönyörködhetnek a botanikus kertekben, a Habsburg-korabeli épületekben de meg is szállhatnak nemrég felújított patinás szállodákban. Hosszú sétákat tehetnek a Lungo Marén, akár egészen Lovranig

opatija_pallace-bellavue.jpg

A szállodánál lényegesen költséghatékonyabb megoldásként választhatunk apartmant is. Crikvenica például autóval közel van Abbáziához. Kifejezetten hangulatos város, hosszú stranddal, promenáddal, boltokkal.

A blogbejegyzés első része ezen a linken olvasható.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszagbaacsaladdal.blog.hu/api/trackback/id/tr2813604573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása