Pihiszuszi

Horvátországba a családdal!

Kutyával Horvátországba? Igen, igen!

2017. május 24. 10:05 - Pihiszuszi

Mivel kifejezetten sok kutyás szállásunk van és évek óta elkötelezettek vagyunk abban, hogy ha valaki szeretné, akkor igenis vihesse magával a kutyáját is a nyaralásra - gyakran előkerül a kérdés, hogy ennek mi a szabályai.

A határon általában egy egyszerű ellenőrzést végeznek, amely során megnézik, hogy az ebnek van-e mikrochipje, be van-e oltva veszettség ellen és rendelkezik-e állatútlevéllel vagy állatorvosi igazolással. A Horvát Turisztikai Hivatal oldalán egyébként erről részletesebben is írnak.

Az elmúlt években egyre több kutyás strand nyílt Horvátországban, a saját listánkat mi is igyekszünk folyamatosan frissíteni. (Jártál horvátországi kutyás strandon, de nincs a listánkban? Küldd el nekünk!)

Az elmúlt években lettek személyes kedvenceink is: Krk-sziget például elképesztően kutyabarát, legalább nyolc kutyás stranddal - ráadásul közel is van hozzánk!

silo.jpg

Szeretjük a crikvenicai kutyás standot is, ami nagyon jól felszerelt. Legutóbb, amikor ott jártunk, kutyás jégkrémet és sört is lehetett kapni :)

crikvenica1.jpg

crikvenica.jpg

Rab-sziget is jó opció a kutyásoknak, szebbnél szebb strandokkal, eldugott öblökkel. 

Itt találjátok az összes kutyabarát szállásunkat: http://www.pihiszuszi.hu/horvatorszag_kutyabarat_szallas

Egyébként aranyszabály: ha nincs kijelölt kutyás strand, érdemes megkérdezni a helyieket, hogy hova járnak a kutyások.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszagbaacsaladdal.blog.hu/api/trackback/id/tr4212536467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása