Pihiszuszi

Horvátországba a családdal!

Inkább tervezz, mert minőségi szállást már szinte lehetetlen a helyszínen találni

2017. április 03. 19:48 - Pihiszuszi


Sziasztok,  Szabina vagyok, a Pihi travel  
(www.pihiszuszi.hu) tulajdonosa és vezetője.

Szeretnék megosztani veletek néhány tapasztalatot a horvátországi szállásfoglalással kapcsolatban. Régen mi is gyakran indultunk úgy útnak, hogy nem volt előre szállásunk foglalva a horvát Adrián, ismervén az ország nyelvét, bátran belevágtunk a majdúgyistalálnukvalamiklasszatahelyszínen kalandba. Nos, vége a régi boldog időknek, mert az elmúlt esztendők, de különösen a tavalyi nyár már egyáltalán nem erről szólt.

velirat.jpg

2017 nyarán pedig sajnos senki nem reménykedhet abban, hogy a helyszínen keresve minőségi szállást talál. Az ismert világpolitikai helyzetnek köszönhetően a tengerparti turizmus csak néhány mediterrán országra korlátozódik, a görög szigetek, Bulgária és Olaszország mellett a horvát tengerpart a legvonzóbb célállomás az európai (és egyre inkább a nem csak az európai) turisták körében. Éppen ezért érdemes időben elgondolkodni azon, hogy hová is induljunk az idén nyáron, és gondoskodni a szállás lefoglalásáról is! 

Szívesen segítünk és nem csak a szállásfoglalásban, hanem például abban is, hogy az adott településen mi mindent érdemes megnézni és csinálni vagy mondjuk hol lehet finomakat enni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszagbaacsaladdal.blog.hu/api/trackback/id/tr6812398767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása